Powered By Blogger

duminică, 15 noiembrie 2009

Publicitate


Dedicat pasionaţilor de muzică şi mâncare bună, cu un design inspirat din afara graniţelor României, CramIn ( str. Regele Ferdinand, nr. 16 ) este locaţia în care poţi găsi mereu prieteni.

Patronul pub-ului, dl. Remus Scerbac, a declarat pentru NapocaNews că ideea inaugurării unei asemenea locaţii a venit ca răspuns la o nevoie încă “nestinsă” în Cluj-Napoca: nevoia de pub-uri.

Deschis în urmă cu aproximativ un an de zile, în data de 26 noiembrie, pub-ul prosperă în ciuda vremurilor dificile din punct de vedere financiar, care au afectat toate segmentele economice ale ţării. “Criza se simte, dar a fost o urcare constantă, deşi am deschis pe criză. Diferenţa faţă de celelalte localuri este că locul acesta a fost făcut pentru oameni mai boemi, clienţi fideli, prieteni”, a spus dl. Scerbac.

Dintre clienţii care frecventează CramIn, 70 % vin şi revin în pub datorită aerului de amiciţie şi apropiere pe care îl descoperă aici.

Deşi la o primă vedere incinta locaţiei pare a fi special concepută pentru suporterii pasionaţi de fotbal, CramIn oferă clienţilor săi o gamă largă de “meniuri” pentru toate gusturile, inclusiv evenimente tematice.

La CramIn se poate savura zilnic, între orele 12:00 – 17:00, meniul zilei (felul II sănătos plus o salată) la preţul de doar 10 lei. Tot la preţul de 10 lei vă puteţi delecta cu orice sortiment de pizza.

“Păstrăm calitatea ridicată şi preţuri mici”, a adăugat patronul.

Printre oaspeţii “de seamă” care au trecut pragul pub-ului, amintim: Cristian Chivu, Răzvan Cociş sau trupa Compact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mike,Blog,Banner.

BannerFans.com

ConstructiiNonStop

Metin2

eJOBS