duminică, 15 noiembrie 2009

Info Sport


Impresarul Victor Becali a spus la Informatia pe Sport.ro ca jucatorul lui Inter, Cristi Chivu, poate ajunge la Real Madrid!

"Inter nu vrea sa scape de Chivu. El este foarte apreciat la Milano. Nimeni nu este batut in cuie! Nici Kaka nu a fost batut in cuie. In afara de Hagi si Popescu, care au jucat la cluburi foarte mari, nu stiu daca vreun jucator roman a avut asa oferte de la cluburi mari precum Chivu. Chivu poate sa ajunga la Real", a declarat Victor Becali la Sport.ro si www.sport.ro

"Chivu nu are nimic cu Mutu. L-am intrebat pe Cristian si mi-a spus ca nu poate sa aiba nimic cu el. Trebuie sa ne gandim si ca Mutu, prin golurile lui decisive, ne-a adus atatea victorii si ne-a calificat. Dar orice nationala are un regulament", a mai spus Victor Becali.

"Petrescu, chiar daca avea oferta de 3 milioane in vara, tot nu pleca. El vrea sa joace in Liga! Nimeni nu a facut in Romania ce a reusit Dan Petrescu la Urziceni. A avut o oferta din Italia, dar a refuzat-o. Nu stiu ce ar face daca acea oferta ar veni astazi. El poate antrena Chelsea, dar nu plecind direct de la Urziceni" , a anuntat impresarul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mike,Blog,Banner.

BannerFans.com

ConstructiiNonStop

Metin2

eJOBS