Powered By Blogger

joi, 19 noiembrie 2009

Irinel Columbeanu a iesit iar la agatat



Irinel Columbeanu mai da o tura cu masina prin oras in cautare de tinere sperante.
Miliardarul de la Izvorani a fost fotografiat in noaptea dintre sambata si duminica prin oras, in compania a doua tinere domnisoare.
Cei trei au fost pe rand, la Hotel Marriott, apoi la Restaurantul Balthazar, dupa care au plecat in Clubul Bamboo din Capitala. Dupa o ora si jumatate fetele l-au insotit pe Irinel la un cazinou, fara sa le pese ca au strabatut Bucurestiul in lung si-n lat. Plin de voiosie si cu gura pana la urechi, Columbeanu a intrat tantos in cazinoul de pe Calea Victoriei, Casa Vernescu, desi era trecut de ora 02.00.
Una dintre cele mai amuzante lucruri este faptul ca Iri a folosit pentru aceasta distractie masina sotiei sale in care s-a distrat de minune pe bancheta din spate cu cele doua necunoscute. A doua zi de dimineata, Moni Monica Columbeanu nu se simte amenintata de ieseanca lui Iri">a fost vazuta parasind domiciliul intr-o Skoda Fabia.
In ultima perioada Irinel a fost foarte ocupat, dar nu cu afaceri, ci cu alte femei, la fiecare saptamana aparand o noua stire legata de aventurie acestuia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mike,Blog,Banner.

BannerFans.com

ConstructiiNonStop

Metin2

eJOBS