Powered By Blogger

vineri, 25 februarie 2011

Au fost lansate prezervativele glamour

O companie din orasul francez Condom a lansat un prezervativ pentru cei care isi doresc sa faca dragoste "inconjurati" in lux.


Doi producatori internationali se lauda ca au reusit sa scoata pe piata prezervative luxoase. Cu nimic mai presus decat variantele obisnuite, acestea puncteaza insa la capitolul ambalaj si responsabilitate sociala. Firma Original Condom Co, aflata in orasul Condom, din Sudul Frantei, ofera cutii sofisticate, de culoare negra, al caror inconvenient major este faptul ca seamana cu cele in care se afla, de obicei, de logodna.

Unul dintre producatorii prezervativelor de lux spune ca acestea sunt si extrem de potrivite pentru vegani, intrucat nu contin caseina, o proteina din lapte folosita in general la fabricarea prezervativelor.

Veganismul este o dieta si un stil de viata care cauta excluderea folosirii animalelor pentru mancare, imbracaminte, sau orice alt scop. Cel mai comun motiv pentru a fi vegan este angajamentul etic sau convingerea morala in privinta drepturilor animalelor, mediul inconjurator, sanatatea umana si griji religioase sau spirituale. Astfel, prezervativele de lux vor fi un succes in randul vedetele mofturoase care mai incearca din cand in cand abordarea unui stil de viata "exotic" doar pentru ca este la moda.

Citeste mai multe despre prezervativele de lux pe www.gandul.info!

Un comentariu:

Mike,Blog,Banner.

BannerFans.com

ConstructiiNonStop

Metin2

eJOBS